افزودن shikpoush در صفحه اصلی

close

پالتو پارکای موم شده با چندین جیب زنانه اخر استرادیوریوس

Waxed parka with multiple pockets

بیشترکمتر نشان دادن
سایز
  • L
  • M
  • S
رنگ
  • قهوه ای
آخرین موجودی
495,165 تومان جایزه کش بک با خرید این کالا
بستن
کد کالا:
5787/734/330-S-ochre
پسندیدم 0
مقایسه0
توضیحات

در مورد این محصول

کاپشن از پارچه با طرح مومی ساخته شده است. یقه برگردان با جزئیات پارچه متضاد. آستین بلند. جیب‌های جلو با لبه‌های چین‌دار و جیب‌های وصله‌ای با لبه‌های دکمه‌دار. زیپ جلو توسط یک چاک پنهان شده است.

کاپشن قهوه‌ای مومی استرادیواریوس با جیب‌های متعدد، یک لباس شب بیرونی است که طراحی و کارایی را با هم ترکیب می‌کند و برای روزهایی که به دنبال ظاهری مدرن بدون از دست دادن راحتی هستید، ایده‌آل است. این مدل که از پارچه‌ای با طرح مومی ساخته شده است، با روکش کمی براق و مقاومت در برابر آب و هوای نامساعد، جلوه‌ای متمایز به آن می‌بخشد. یقه برگردان آن با پارچه متضاد، به آن ظرافت می‌بخشد، در حالی که جیب‌های وصله‌ای و تاخورده، بدون تأثیر بر طراحی جذب کاپشن، فضای بیشتری را فراهم می‌کنند.
این کاپشن که برای ست کردن با شلوار جین، بوت و اکسسوری‌های فصلی عالی است، انتخابی همه‌کاره برای هر استایلی در اواسط فصل است.

با کاپشن چند جیب مومی قهوه‌ای، به هر لباسی شخصیت ببخشید.

نام محصول به زبان اصلیWaxed parka with multiple pockets
متریالنمای بیرونی:
پنبه: ۶۴٪، پلی‌استر: ۳۶٪
پوشش:
پلی‌استر: ۱۰۰٪
داخلی:
پلی‌استر: ۱۰۰٪
رنگاُخری
کشور مبدااسپانیا
مدت زمان تحویل10 الی 15 روز کاری
بیشترکمتر نشان دادن
جزئیات محصول
5787/734/330-S-ochre
همکاری در فروش
محصولات مرتبط
تنظیمات
منو

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره موارد مورد علاقه ایجاد کنید.

ورود